2016 Kristianstad

 • VD Executive Club Kristianstad – torsdag 18 feb 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: AM Tryck, Bäckhagsvägen 11, Hässleholm
  Tema: Vässa ditt ledarskap, Management Partners
  Vad som händer i ditt företag beror på dig som VD. Du får en unik upplevelse med interaktiv träning på case där du får möte verkliga utmaningar. Vi gör en gemensam utvärdering av varje case med utvärdering av förbättrings potential, erfarenheter och vad vi tar med oss för det framtida ledarskapet.

 • VD ExecutiveClub Kristianstad – torsdag 31 mars 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Rosenqvists Mek. Verkstad AB, Gringelstadsvägen 360 Gärds Köpinge
  Tema: Resultatorienterat Ledarskap – Kjell-Åke Fyrgård
  Resultatorienterat ledarskap framgångsrikt koncept med en tydlig modell med hjälpmedel. Vi talar om våra resurser som ledare och hur de används på bästa sätt. Hur kommer min kommunikationsstil att påverka omgivningen. Hur coachar jag mina medarbetare till framgång. Förvandla tvekan eller osäkerhet till kristallklart fokus med tydlig kommunikation även i pressade situationer.

 • VD ExcutiveClub Kristianstad – torsdag 12 maj 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Wikan Personal AB, Götgatan 1 Kristianstad
  Tema: Vilka trender kommer att påverka framtidens arbetsmarknad för ditt företag
  Spelreglerna på arbetsmarknaden förändras. Kraven på flexibilitet och tillgänglighet ökar. Nya anställningsformer ökar. Digitaliseringen och delningsekonomin sätter press på enklare tjänster och mellanhänder. . Migration och flykting strömmar ställer nya krav. Nya attityder bland unga människor, hur kan vi behålla de unga? Hur hittar vi rätt kompetens i framtiden. Vilka anpassningar kommer att krävas? Hur måste vi som företag kommunicera för vårt existensberättigande och våra värderingar för att tillåta individer större frihet och bevara vårt förtroende i samhället för anställda och kunder. Vi för en dialog kring tendenserna och vilka åtgärder som kommer att krävas av oss som arbetsgivare

 • VD ExecutiveClub Kristianstad – fredag 30 september 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Ballingslöv AB, Albins väg 5 Ballingslöv
  Tema: Utveckla mötet med kunden – digitala världen ställer nya krav. VD Henric Fransson
  Ballingslöv har satt stort fokus på att utveckla “mötet med kunden” – en kreativ och utvecklande resa som VD Henric Fransson kommer att ta med oss på. Vi kommer även att få en rundvisning i fabriken och se produktionen på plats.

 • VD ExecutiveClub Kristianstad – torsdag 24 november 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: G. Larsson Starch Technology AB, Kråkeslättvägen 8 Bromölla
  Tema: Internationalisering och export en väg till expansion och framgång. VD Jörgen Larsson
  nternationalisering och export en väg till expansion och framgång. Med ett otroligt starkt export fokus har man byggt upp en fantastisk företags expansion. Företaget är familje ägt och startades av Gösta Larsson 1940.