2016 Malmö

 • VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 1 mars 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Ultra Clean AB, Silverviksgatan 2 Malmö
  Tema: Resultatorienterat Ledarskap – Kjell-Åke Fyrgård
  Resultatorienterat ledarskap framgångsrikt koncept med en tydlig modell med hjälpmedel. Vi talar om våra resurser som ledare och hur de används på bästa sätt. Hur kommer min kommunikationsstil att påverka omgivningen. Hur coachar jag mina medarbetare till framgång. Förvandla tvekan eller osäkerhet till kristallklart fokus med tydlig kommunikation även i pressade situationer.

 • VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 5 april 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Plats: Mellby Gård AB, Riggaregatan 53 Malmö med VD johan Andersson
  Tema: Tema: Långsiktigt och klokt ägande
  Mellby Gård AB uppbyggt av Rune Andersson är en långsiktig och klok ägare. De driver sina bolag från lovande till ledande. Ägardirektiv är en av nycklarna. De har ett stort engagemang i CSR projekt som ligger i linje med deras ägarattityd ett spännande möte med VD Johan Andersson.

 • VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 3 maj 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: B&R Industriautomation AB, Hyllie Allé 31 Malmö
  Tema: Vässa ditt ledarskap – Management Partners
  ad som händer i ditt företag beror på dig som VD. Du får en unik upplevelse med interaktiv träning på case där du får möte verkliga utmaningar. Vi gör en gemensam utvärdering av varje case med utvärdering av förbättrings potential, erfarenheter och vad vi tar med oss för det framtida ledarskapet

   

 • VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 13 september 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Marabu Scandinavia AB, Vevaxelgatan 1 Malmö
  Tema: Konsten att tänka tvärtom och de vinster det medför Workshopledare Anders Ståhl & Ray Andersson
  Konsten att tänka tvärt om är en ovärderlig källa till vinster och nya kunskaper. Att kunna prestera under press och göra pressen till en tillgång istället för ett hinder är ett av de många tillfällen där vi tjänar mer på att tänka tvärt om istället för att ge efter för de känslomässiga reaktioner som annars kommer som ett brev på posten. Du lämnar denna mycket interaktiva workshop med en känsla av att allt är möjligt och med grundläggande kunskaper i vad som krävs för att även du ska kunna bli en högpresterare – i alla situationer.

 • VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 11 oktober 2016 kl. 11:00-13:30

  Plats: Porsche Center Malmö, Djurhagegatan 11 Malmö
  Tema: VD för Porsche Center Malmö Gustav Lund berättar om Porsches starka tillväxt
  I en hårt konkurrensutsatt bransch har Porsche Center Malmö haft en tillväxt över 30% per år. Porsche slår i rekord i Sverige för femte året i rad. Vilka är utmaningarna som VD och delägare att leda en så expansiv verksamhet och vad ser Gustav i framtiden i dydenna bransch som är i stark förändring. Hur får man organisationen att hänga med i dessa stora förändringar såväl i omsättning som teknik. En spännande dialog som ger inblickar i morgondagens teknik.

 • VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 15 november 2016 kl.11:00-13:30

  Plats: Victoria Park AB Stora Varvsgatan 13 A Malmö
  Tema: Aktiv fastighets utveckling med Vd Peter Strand
  Med en satsning på såväl livsstils boende som upprustning av miljonprograms fastigheter har Victoria Park AB byggt en fantastiks värde tillväxt. En intressant dialog med Vd kring tillväxt och framtids tankar.