VD ExecutiveClub Malmö – tisdag 13 september 2016 kl. 11:00-13:30

Plats: Marabu Scandinavia AB, Vevaxelgatan 1 Malmö
Tema: Konsten att tänka tvärtom och de vinster det medför Workshopledare Anders Ståhl & Ray Andersson
Konsten att tänka tvärt om är en ovärderlig källa till vinster och nya kunskaper. Att kunna prestera under press och göra pressen till en tillgång istället för ett hinder är ett av de många tillfällen där vi tjänar mer på att tänka tvärt om istället för att ge efter för de känslomässiga reaktioner som annars kommer som ett brev på posten. Du lämnar denna mycket interaktiva workshop med en känsla av att allt är möjligt och med grundläggande kunskaper i vad som krävs för att även du ska kunna bli en högpresterare – i alla situationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *